Shamaanihoidot

Q'ero Peruvian Shamaanihoidot

Shamaanihoidot mahdollistavat erittäin syvän henkilökohtaisen energiatyön, mikä eheyttää Sinut siksi kauniiksi ja täydelliseksi Valoksi, joka Sinä olet!

valokehon hoito

Kaikkien shamaanihoitojen periaatteena on käsitys, että kaikki on rakentunut valosta ja paraneminen tapahtuu Suuren Hengen myötävaikutuksella. Shamaani ei paranna ketään, vaan hän luo asiakkaan ympärille terveyden tilan, jolloin sairaudella ei ole enää sijaa.

Jokaisella ihmisellä on valokeho fyysisen kehon ympärillä. Valokehossa on olemassa kaikki tieto siitä, miten ihminen elää, parantuu ja vanhenee. Valokehoa puhdistamalla ja hoitamalla voidaan päivittää olemassa olevaa tietoa, jolloin fyysinen keho uudistuu ja paraneminen voi alkaa.


Hoidon alussa shamaani rauhoittaa asiakkaan hermoston, jolloin keho on vastaanottavaisempi valolle ja energialle. Hoidon aikana asiakas lepää rentoutuneena kotona omassa sängyssään (kaukohoito). Hoito pitää sisällään sekä alku- että loppuhaastattelun.

Valokehon hoito n. 1 – 1,5 h

129 € (sis.alv 24%)

Varaa aika alla olevan linkin kautta. Shamaanihoidot tällä hetkellä vain kaukona.

haluatko muuttaa elämääsi?

Tilaa SielunLahjan blogi

Tilaa blogi suoraan sähköpostiisi, niin saat lukea mm. miten voit hoitaa itseäsi energioilla, miten chakrojen toiminta vaikuttaa elämääsi ja miten suojaat itsesi ja kotisi energioiden avulla.