Kristallinen energiahoito

Oletko valmis kokemaan sisäisen puhtauden?

Kristallinen energiahoito on miellyttävä ja tehokas hoitomuoto, joka auttaa sinua muodostamaan yhteyden sisälläsi olevaan elämänvoimasi lähteeseen. Kristallienergian avulla puhdistut sisältäpäin ja tunnet hoidon jälkeen usein keveyttä ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. 

 

Varaa aika alla olevan linkin kautta. Hoidot tällä hetkellä vain kaukona.

Kristallinen energiahoito 1 h       59€    (sis alv 24%)

Usein kysytyt kysymykset:

Energiahoito sopii kaikenikäisille. Energiahoito palauttaa kehosi elinvoiman ja avaa sinulle mahdollisuuden kohdata syvemmän puolen itsestäsi.

Energiahoito perustuu sille ajatukselle, että fyysisen kehon lisäksi meillä on myös energiakeho, joka on yhteydessä maailmankaikkeuden energiakenttään. Energiakeho reagoi koko ajan ihmisen fyysisiin, emotionaalisiin ja henkisiin tarpeisiin. Energiahoidolla vaikutetaan tuohon energiakehoon ja sen toimintaan.

Asiakas on vaatteet päällä hoitopöydällä tai kaukohoidossa omassa sängyssään. Hoitaja välittää omien käsiensä kautta energiaa asiakkaan energiakehoon, jolloin asiakkaan oma keho alkaa tasapainottumaan ja eheytymään. Kaukohoidossa energiaa välitetään maailmankaikkeuden energiakentän kautta. 

Monet ihmiset kokevat meditatiivisia tiloja tai syvää rentoutumisen tunnetta hoidon aikana. Myös tunteita voi purkautua hoidon aikana, esim. itkun kautta.

Puhdistusoireet tarkoittavat, että kehosi on päästänyt jostain energiatukoksesta irti. Myös kehon aineenvaihdunta usein kiihtyy energiahoidon seurauksena.

Yleisin puhdistusoire on päänsärky. Muita oireita voi olla esim. flunssan kaltaiset oireet, kuten lihaskivut ja -kolotukset. Myös tunteet voivat olla pinnalla energiahoidon aikana ja jälkeen.

Puhdistusoireita voi lievittää juomalla paljon vettä ja lepäämällä. Kannattaa myös osoittaa kiitollisuutta kehoasi kohtaan. Se on tehnyt tärkeää työtä sinun hyväksesi.

Energiahoito ei ole parantamista. Kukaan muu kuin sinä itse ei voi parantaa sinua eikä kehoasi pysyvästi. 

Energiahoito ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa eikä se myöskään sisällä sairaanhoitoa eikä neuvontaa.

Kyllä voi. Usein eläimet ottavat energiahoitoa mielellään vastaan. Eläimiä voidaan hoitaa myös kaukohoitona ja se onkin usein eläinten kohdalla paras tapa hoitaa.

Jos haluat hoitoa omalle lemmikillesi, niin kysy lisää: hannele@sielunlahja.fi

Me suosittelemme:
”Olen saanut nauttia Hannelen hoidoista jo useamman kerran. Hänen energiansa on samalla kertaa sekä maanläheistä, maadoittavaa että kirkasta ja kohottavaa. Hannelen oma lempeys tulee aina myös läpi kanavoitujen energioiden ohella ja se tuntuu lämpimän hoitavalta."
Tuula Karppinen
Helsinki
"Hannelella on taito nähdä ja katsoa asioita ja tilanteita toisella tasolla. Se on monesti avartanut omaakin ajattelua ja auttanut suhtautumaan asioihin rakkaudella ja myötätunnolla. Hänellä on jalat maassa, mutta pää pilvissä ja sillä välillä hän toimii ja auttaa kanssakulkijoita.”
Anna Saarinen
Tammela
”Hannelen kaltaisia hoitajia on harvassa, johtuen siitä, että hänellä on erityinen yhteys yläkertaan, josta ohjataan hoito juuri siihen asiaan, missä sitä eniten tarvitaan. Hannelen tasapainoisuus ja auttamishalu yhdistettynä terveeseen järkeen sekä terveydenhuoltoalan koulutukseen antavat vakaan ja luotettavan pohjan näille energiahoidoille."
Merja Vuorinen
Forssa