Intuitiivinen energiahoito & kanavointi

Olet oikeassa paikassa juuri nyt!

Intuitiivisen energiahoidon tarkoituksena on hoitaa, puhdistaa ja tasapainottaa juuri sitä mitä asiakas sillä hetkellä eniten tarvitsee. Se voi olla fyysinen keho, energiakeho tai tunteiden aiheuttama tukos kehossa.

Intuitiivinen energiahoito on yhdistelmä erilaisia hoitomenetelmiä. Hoidon aikana voidaan käyttää yhtä tai useampaa menetelmää. Menetelmä valitaan jokaisella hoitokerralla aina asiakkaan ja hänen tilanteensa mukaan.

Hoitomenetelmiä ovat mm. fyysisen kehon energiahoito, tunnekehon hoito, chakrapuhdistus ja -hoito, meridiaanihuuhtelu, rummutus jne.

Hoitoon sisältyy kanavointi Valon Auttajilta, joka toimitetaan hoidon jälkeen sähköpostiisi.

Varaa aika alla olevan linkin kautta. Hoidot tällä hetkellä vain kaukona.

Intuitiivinen energiahoito & kanavointi  1 h      79€ (sis alv 24%)

Usein kysytyt kysymykset:

Intuitiivinen energiahoito sopii kaikille, mutta erityisesti heille, jotka luottavat maailmankaikkeuden viisauteen ja voimaan.

Intuitiivisen energiahoidon aikana hoitaja kuuntelee maailmankaikkeuden viestejä ja valitsee hoitomenetelmän sen mukaan. Menetelmiä voi olla useitakin saman hoidon aikana.

Lisäksi Intuitiiviseen energiahoitoon sisältyy kanavointi Valon Auttajilta, joka toimitetaan kirjallisena asiakkaan sähköpostiin.

Intuitiivinen energiahoito ei ole parantamista. Kukaan muu kuin sinä itse ei voi parantaa sinua eikä kehoasi pysyvästi. 

Energiahoito ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa eikä se myöskään sisällä sairaanhoitoa eikä neuvontaa.

Kyllä voi. Usein eläimet ottavat kaikkia energiahoitoja mielellään vastaan. Eläimiä voidaan hoitaa myös kaukohoitona ja se onkin usein eläinten kohdalla paras tapa hoitaa.

Jos haluat hoitoa omalle lemmikillesi, niin kysy lisää: hannele@sielunlahja.fi

Katso myös: