Voiko henkisyydestä pitää välillä taukoa?

Voiko henkisyydestä välillä pitää taukoa?

Onko sinulle koskaan tullut tunnetta, että henkisyytesi on ikään kuin tauolla? Että henkinen kasvusi on yllättäen pysähtynyt. Et oikein tiedä että miksi, mutta mikään ei etene tai jopa taantuu.

Sinulla on ollut esimerkiksi ihana henkinen kokemus, josta et olisi halunnut palata takaisin tähän todellisuuteen. Olet ehkä kokenut meditaatiossa kehosta irtautumisen ja sellaisen sanoin kuvaamattoman hyvänolon tunteen, jollaisen haluat kokea uudelleen, mutta myöhemmin se ei ole onnistunut.

Olet ehkä ollut paljon seesteisempi aiemmin, mutta nyt tuntuu, että kaikki taas ärsyttää ja henkisyyskin saisi painua sinne mistä tulikin. Huomaat huutavasi läheisillesi taas, vaikka jo luulit sen ajan olevan takanapäin. (Koska henkiset ihmisethän eivät huuda toisille ihmisille.)

Vai onko sinulla tunne, että haluaisit pitää henkisyydestä välillä taukoa?

Henkisellä tiellä tulee aika, jolloin et etene

Riippumatta siitä, kuinka pitkällä olet henkisellä tielläsi, tulee aika jolloin tuntuu ettet etene. Vaikka teet harjoituksia ja meditaatioita ihan yhtä paljon kuin ennenkin, niin ne eivät vie sinua eteenpäin.

Tai sitten sinulle tulee tunne, ettet halua tehdä yhtään harjoituksia tai meditaatioita. Ja jos olet aiemmin pystynyt käyttämään henkisiä lahjojasi, kuten vaikka selvänäköisyyttä, niin yhtäkkiä et saa mihinkään yhteyttä. Et näe valoa, et tunne suurta rakkautta kaikkea kohtaan, kaikkein vähiten itseäsi kohtaan.

Henkisyyden lepopäivät

Kun mitään ei tapahdu, niin silloin on käynnissä henkisyyden lepopäivät ja se on melko yleinen ilmiö. Sen tarkoituksena on, että pitäisit henkisyydestä tauon. Katsos, henkisyys ja varsinkin henkinen kasvu on iso juttu mielelle ja keholle. Ne joutuvat siinä todella koville. Kuuluuhan fyysiseenkin harjoitteluun lepopäiviä. Miksei siis sellainen kuuluisi myös henkiseen harjoitteluun, jota henkinen kasvu hyvinkin on?

Lepopäivien tarkoitus on, että sinulla on aikaa hengähtää. Istahtaisit hetkeksi tien sivuun ja katsoisit mistä olet tullut ja mitä sinulle on tällä tiellä tapahtunut. Sinulla olisi nyt aikaa katsoa, että mistä uskomuksista olet jo luopunut ja mitä on vielä käsittelemättä. Mistä tunteista olet jo päästänyt irti ja mitä tunteita vielä kannat mukanasi. Voit myös katsoa itseäsi tarkasti ja miettiä, että minne olet matkalla ja onko se juuri sitä mitä haluat.

Asioita, mitä voi pohtia tauon aikana:

Tauko voi tuntua turhauttavalta ja pitkältä, kun mitään ei tapahdu. Se vaatii lempeyttä itseään ja muita kohtaan, mutta on myös muutamia asioita, joita voi tarkastella lähemmin tauon aikana.

Oletko vihainen itsellesi tai muille? Henkinen kasvu nostaa usein tukahdutettuja tunteita pintaan käsiteltäväksi. Tunteet voivat olla todella syvällä ja purkautua joskus voimallisestikin. Jos olet vihainen itsellesi tai muille, niin se kertoo sinulla olevan vielä uskomuksia, jotka satuttavat sinua. Koita löytää itsestäsi se puoli, joka pystyy antamaan anteeksi.

Oletko juuttunut välitilaan? Olet kenties kokenut henkisyyden kauneuden ja olet ollut yhteydessä korkeampiin energioihin ja näkymättömiin voimiin, mutta sitten koet maailman tilanteen kaoottisena. Se palauttaa sinut mataliin energioihin ja joudut kohtaamaan tämän maanpäällisen ”helvetin”. Saatat kokea olosi ulkopuoliseksi suuresta osasta yhteiskuntaa, mutta et kuitenkaan ole enää yhteydessä korkeimpiin voimiin. Olet jossain välitilassa, etkä tunnu pääsevän pois. Koita löytää sydämestäsi yhteys toisiin ihmisiin, jotka kamppailevat saman asian kanssa.

Oletko palannut vanhoihin käyttäytymismalleihin? Muistatko vielä sen hetken, jolloin ensimmäisen kerran avasit silmäsi henkisyydelle? Muistako, kun ymmärsit, että täällä maailmassa on paljon muutakin kuin vain se mikä silmillä nähdään? Muistatko, kun löysit yhteyden johonkin itseäsi suurempaan voimaan? Muistako, miten elämäsi on muuttunut sen jälkeen? Tämä on vain muistutus sinulle, että muistat sen kaiken. Ja että se on totta. Ja että se on siellä odottamassa sinua, kun tämä vaihe menee ohi.

Oletko antanut egollesi vallan? Koetko olevasi hitusen parempi kuin he, jotka eivät ole vielä heränneet? Koetko, että sinun tehtäväsi on kertoa heille, että miten heidän pitäisi elämäänsä elää, koska sinä olet pidemmällä henkisellä tiellä kuin he. Onko sinulle sellainen tunne, että olet jotenkin erityislaatuinen tai että sinulla on erityisiä kykyjä? Vastaa näihin kysymyksiin ihan rehellisesti.

Ja tottakai sinä olet erityislaatuinen, mutta niin ollaan me kaikki muutkin. Jos kuitenkin nostat itseäsi suhteessa muihin, niin se on egosi, joka on ottanut vallan. Se taas estää henkisen kasvusi jatkumisen. Mietiskele hetki seuraavaa lausetta:

”Jos uskot jo saapuneesi perille, huomaat, ettei sinulla ole mitään paikkaa minne mennä”.

Häpeätkö henkisyyttä?

Uskallatko kertoa kaikille tutuillesi, että uskot enkeleihin? Uskallatko kertoa, että meditoit ja luet henkistä kirjallisuutta? Kerrotko kaikille, että käyt energiahoidoissa ja että koit viimeksi pienen hetken entistä elämääsi? Hyvä, jos uskallat! Jos et uskalla, niin sekin on hyvä.

Mietitkö sitä, että mitä muut sanovat ja ajattelevat sinusta, jos kuulevat, että olet henkinen? Mietitkö, että sinun uskottavuutesi jotenkin voisi kärsiä? Pysähdy hetkeksi ajattelemaan, että mitä itse sanoisit ihmiselle, josta paljastuu henkisiä asioita, kuten sydämellisyyttä, rakkautta, iloisuutta, eheyttä ja hyvää tekevää energiaa. Minä ainakin sanoisin, että WAU.

Minun silmissäni Sinä olet siis WAU! Olet sitten tauolla tai et.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.