Sielusi haluaa siivota

Sielusi haluaa siivota. Tunnetko jo sen sisälläsi kuplivan uuden puhtaan energian? Se on sielusi, joka haluaa siivota edessä olevat esteet pois. Se haluaa siivota kaiken sen, mikä ei enää palvele sinua ja elämääsi. Se haluaa siivota kaiken sen, mikä estää sinua olemasta paras versio Sinusta.

Kulkiessasi tätä elämää, olet sullonut ja puristanut kehoosi tukahdutettuja tunteita, särkyneitä sydämiä, sivuutettuja onnistumisia sekä uskomuksia ja kokemuksia ja niistä on kertynyt sisääsi tiukka ja tiivis kokemusroskakerros. Itse asiassa olet todennäköisesti tehnyt tätä jo useamman elämän ajan.

Näitä kerroksia olet jo varmaankin poistanut useamman vuoden. Ensin se on ollut melko tuskaisaa tai ainakin jonkin verran ahdistavaa. Mutta kun kerroksia on poistunut, niin olet jo tuntenut sielusi voiman kaiken tämän taakan alla.

Viimeiset roskakerrokset ovat tiukassa

Kun sielusi kirkkaus valaisee viimeisetkin roskat sisältäsi, niin luulisi puhdistamisen olevan enää vain viimeistä silausta vaille valmista. Usein ei kuitenkaan näin ole. Viimeiset roskakerrokset ovat nimittäin melko tiukassa. Nämä kerrokset ovat voineet olla sinulla jo tähän elämään syntyessäsi. Olet tämän elämän aikana kerännyt uusia kokemuskerroksia näiden päälle. Ne usein ovat jopa magneetteja, jotka ovat vetäneet elämääsi niitä ihmisiä, tapahtumia ja kokemuksia, joista olet kerännyt uusia kerroksia.

Nyt on täydellinen aika tehdä vielä viimeinen puhdistus. Maailmankaikkeudesta tulevat energialähetykset tukevat Sinua. Sielusi auttaa sinua työntämällä nyt kaiken eteesi. Joudut nyt kohtaamaan kaiken sen, minkä alle olet piiloutunut kaikki nämä vuodet. Kaikki vanha sisälläsi ja elämässäsi saa nyt mennä. Sielusi haluaa todella puhdistaa kaiken toimimattoman. Sinun todellinen ja aito olemuksesi haluaa tulla jo esiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.