10 täydenkuun rituaalia, jotka auttavat sinua muistamaan valosi

Oletko koskaan tehnyt tai osallistunut täydenkuun rituaaleihin? Nämä 10 täydenkuun rituaalia auttavat sinua muistamaan sisälläsi loistavan valosi.

On ihan tutkittua tietoa, että kuun vetovoima aiheuttaa maailman merissä ja vesissä liikehdintää. Ja koska sinussa ja minussa on yli 70% vettä, niin kuu vaikuttaa myös meihin. Mitäpä jos seuraavan täydenkuun aikana käyttäisitkin tuota vaikutusta hyväksi omassa elämässäsi?

Ihmiset ovat kautta aikojen huomanneet, että jos he virittävät energiayhteytensä luontoon ja sen ilmiöihin, se on auttanut heitä ymmärtämään itseään syvemmällä tasolla. Tästä samaisesta syystä monet harjoittavat täydenkuun aikana erilaisia rituaaleja päästäkseen harmoniaan kuun energian sekä luonnon kiertokulun kanssa. Kun on osana luontoa ja sen jatkuvaa kiertoa, niin muistaa jälleen oman valonsa, joka loistaa kirkkaana jokaisen sydämessä.

Kun on osana luontoa ja sen jatkuvaa kiertoa, niin muistaa jälleen oman valonsa, joka loistaa kirkkaana jokaisen sydämessä.

Kuinka täydenkuun rituaalit voivat auttaa?

Henkisissä piireissä tiedetään, että kuun energian mukaan ottaminen vahvistaa usein henkisiä harjoituksia. Erilaisten täydenkuun rituaalien toteuttamisen on huomattu auttavan muun muassa tunteisiin ja intuition syventymiseen. Kuun energialla ”kuorrutettujen” harjoitusten tekemisellä voi olla myös vaikutuksia mieleen ja kehoon. Joka kuukausi toistuva täydenkuun rituaali voi auttaa sinua esimerkiksi irrottautumaan arjen kiireistä, pääsemään harmoniaan luonnon kanssa ja elämään aidommin.

Täysikuu on aikaa, jolloin kuun energia saavuttaa huippunsa ja sen jälkeen energia vapautuu. Siksi täydenkuun energia-aika on niin voimakasta. Se on myös täydellinen aika hyödyntää sen voimaa omaan itseensä ja kotiinsa. Täydenkuun aikana voi puhdistaa fyysisesti – kuten siivota kotinsa Marie Kondomaiseen tapaan tai emotionaalisesti – kuten negatiivisista ajatuksista, uskomuksista ja käyttäytymisestä luopuminen. Jokainen täysikuu tarjoaa uuden luvun elämässäsi, mahdollisuuden aloittaa alusta.

Täydenkuun rituaaleja

1. Maadoita itsesi. Täysikuun energia voi joskus vaikuttaa mielialaan ja tehdä ihmisestä herkän. Silloin on hyvä pysähtyä ja maadoittua. Jokaisella meistä on oma tapa maadoittua. Toisille se on kävelylenkki metsässä ja toisille puutarhanhoitoa. Jotkut meditoivat ja kääntyvät sisäänpäin. Maadoitat itsesi millä tavalla tahansa, niin samalla kannattaa kysyä itseltään, että miten minä voin. Miltä minusta tuntuu juuri nyt, fyysisesti ja henkisesti? Täysikuu on täydellistä aikaa katsoa sisimpäänsä ja tehdä pientä tilannearviota.

2. Anna luonnon auttaa. Ympäröivällä luonnolla on rauhoittava ja maadoittava vaikutus. Luonnossa vietetty aika tekee tunnetusti hyvää. Täysikuun aikaan luonnossa liikkuminen auttaa rauhoittamaan vellovia tunteita ja tuomaan selkeyttä vastaamattomiin kysymyksiin. Etsi luonnosta paikka, missä voit istua hiljaa ja nauttia sen energioista tai lähde rentouttavalle kävelyretkelle luontoon.

3. Meditoi. Meditaatio tarjoaa täydellisen mahdollisuuden tutustua omiin ajatuksiin ja tunteisiin täydenkuun aikaan. Käytä täysikuun energiaa apuna itsetutkiskelussa. Vain kymmenen minuutin meditointikin auttaa sinua eteenpäin.

4. Harjoita hengitystäsi. Hengitykseen keskittyminen voi olla helpompaa kuin meditaatio, jos koet siis meditaation vaikeaksi. Keskityt vain rintakehän ja vatsan liikkeisiin hengityksen tahtiin. Voit laittaa kätesi vatsan päälle, jos se auttaa keskittymään. Hengittele keskittyneesti vähintään niin kauan, kunnes huomaat sen rauhoittavan vaikutuksen.

5. Siivoa kotisi. Siivoa kotisi täydenkuun aikaan. Kotisi siivoaminen auttaa poistamaan negatiivista tai vanhaa energiaa, jolloin tilaa tulee sille uudelle energialle, mitä haluat kotiisi ja elämääsi saada. Avaa ikkunat ja päästä raitista ilmaa sisään, vaihda puhtaat lakanat, pyyhi pölyt ja kastele kukkaset. Siivoa lopuksi myös energeettisesti.

6. Ole kiitollinen. Kiitollisuus siitä, mitä sinulla tällä hetkellä on, vaikuttaa valtavasti siihen mitä voit saada lisää. Täydenkuun aika on kiitollisuuden aikaa ja samalla voit ilmaista tulevaisuuden toiveesi ja halusi.

7. Hoida asioita päätökseen. Täysikuun aika on hyvä aika hoitaa asioita päätökseen. Tee siis lykkäämäsi asiat valmiiksi, jolloin saat aikaa ja energiaa uusille asioille ja projekteille. On myös hyvä katsoa taaksepäin ja huomata mitä kaikkea olet saanut jo aikaiseksi. Hyvä Sinä!

8. Ota kuukylpy. Täysikuun valossa kylpeminen ei tarkoita, että pitäisi oikeasti kylpeä. Voit kävellä tai vain seistä kuun valossa ja katsella ja kuunnella miten luonto muuttuu täysikuun valon voimasta. Täysikuun lempeällä hehkulla on rauhoittava vaikutus.

9. Kylpyhetki kuun valossa. No tämä tarkoittaa sitten ihan sitä oikeaa kylpemistä. Laita kylpyveteen merisuolaa tmv. sekä ihanalta tuoksuvia eteerisiä öljyjä. Rentoudu, meditoi tai hengittele itsesi kuuenergian taajuuksille. Kuvittele kylpyveden puhdistavan sinusta menneen kuukauden kaikki negatiiviset ja vanhat energiat sekä kaiken sen, mistä on jo aika päästää irti. Jos sinulla ei ole kylpyammetta, niin jalkakylpy ajaa saman asian.

10. Tee itsellesi kuuvettä. Laita puhdasta vettä lasipurkkiin ja vie ulos täydenkuun yöksi. Talvella lasipurkin voi laittaa ikkunalaudalle niin, että kuunvalo osuu siihen. Purkkiin kannattaa laittaa kansi, että vesi pysyy puhtaana. Kun olet asetellut purkin oikeaan paikkaan, niin lausu valitsemasi aikomus tai affirmaatio. Se latautuu veteen ja kuun energia vielä vahvistaa sitä.

Kuuvettä voi käyttää monin eri tavoin. Voit juoda sitä, kastella kukkiasi, käyttää sitä puhdistusaineena tai kylpyvedessä tai voit puhdistaa ja ladata sillä kiviäsi ja kristallejasi. Aina, kun käytät kuuvettä, voit lausua aikomuksen tai affirmaation, jonka aluksi latasit veteen.

Kaikkien näiden kymmenen eri rituaalin lisäksi voit osallistua jokaisena täydenkuun päivänä SielunLahjan maksuttomaan ryhmäkaukohoitoon. Voit siis vastaanottaa voimallista täydenkuun energiaa, ripauksella puhdistavaa kristallienergiaa, kaikessa rauhassa omassa kodissasi. Jokainen tarvitsee vähän täydenkuun taikaa elämäänsä!

2 ajatusta aiheesta “10 täydenkuun rituaalia, jotka auttavat sinua muistamaan valosi”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.