Energiaterapia

Energiaterapian avulla kehosi saa energiaa juuri sinne, mihin se eniten sitä tarvitsee. Kehosi muistaa, miten puhdistetaan vanhaa ja toimimatonta energiaa. Kehosi muistaa, miten korjata itsensä ja eheytyminen voi alkaa.
Myös kodin energiapuhdistukset ja suojaukset!

kristallinen energiahoito

Kristallinen energiahoito on miellyttävä ja tehokas hoitomuoto, joka auttaa sinua muodostamaan yhteyden sisälläsi olevaan elämänvoimasi lähteeseen. 


Chakrapuhdistus

Chakrojen puhdistaminen säännöllisesti auttaa sinua etenemään henkisellä tielläsi ja myös kohtaamaan fyysisen elämän mukanaan tuomat haasteet. 

intuitiivinen energiahoito & kanavointi

Intuitiivisen energiahoidon tarkoituksena on hoitaa, puhdistaa ja tasapainottaa sitä mitä Sinä juuri tällä hetkellä eniten tarvitset.

Kodin puhdistus ja suojaus

Kotisi puhdistaminen ja suojaus energian avulla luo kotiin harmonisen tunnelman ja energiavirran. Viihdyt kotisi energioissa paremmin kuin koskaan!

kodin puhdistus

Kun kotisi on energiapuhdas, niin sen kyllä tuntee. Luovuus, ilo ja rakkaus saa jälleen tilaa kasvaa ja hengittää hyvissä energioissa. 

huoneen puhdistus

Energiapuhdistuksen jälkeen viihdyt jälleen lempihuoneessasi ja saat tehtyä lempiasioitasi ihan uudella innolla. 

haluatko muuttaa elämääsi?

Tilaa SielunLahjan blogi

Tilaa blogi suoraan sähköpostiisi, niin saat lukea mm. miten voit hoitaa itseäsi energioilla, miten chakrojen toiminta vaikuttaa elämääsi ja miten suojaat itsesi ja kotisi energioiden avulla.