Chakrapuhdistus

Chakrat ovat henkisyyden matka

Chakrat ovat kehon energiakeskuksia, jotka kuvaavat ihmisen kasvua ja henkistä matkaa. Nämä energiakeskukset myös vaikuttavat eri tavalla elämäsi eri osa-alueisiin. Chakrojen toiminta vaikuttaa niin sinuun itseesi kuin myös ihmissuhteisiisi, työhösi ja menestykseesi elämässä.

Chakrojen puhdistaminen säännöllisesti auttaa sinua etenemään henkisellä tielläsi ja myös kohtaamaan fyysisen elämän mukanaan tuomat haasteet. 

Varaa aika alla olevan linkin kautta. Hoidot tällä hetkellä vain kaukona.

Chakrapuhdistus  45 min      49€     (sis alv 24%)

lotus tattoo, golden lotus flowers, lotus art drawing-5084493.jpg
Usein kysytyt kysymykset:

Chakrapuhdistus sopii kaikenikäisille. Chakrapuhdistuksen aikana käydään läpi ihmisen seitsemän peruschakraa, ne puhdistetaan ja ”valaistaan”, jolloin niiden toiminta tasapainottuu ja harmonisoituu.

Chakrapuhdistus sopii erityisesti sinulle, joka haluat löytää itsestäsi uuden ulottuvuuden.

Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka sijaitsevat energiakehossa. Chakrat ottavat vastaan energiaa ihmisen ulkopuolelta, mutta myös antavat energiaa ulospäin. Jokainen seitsemästä päächakrasta vaikuttaa johonkin osa-alueeseen ihmisen elämässä. Voidaan jopa ajatella, että chakrojen välittämä energia luo sen todellisuuden, missä kukin meistä elää.

Asiakas on vaatteet päällä hoitopöydällä tai kaukohoidossa omassa sängyssään. Lähihoidossa asiakkaan chakrojen päälle asetellaan pienet kangaspalat, joiden kautta chakroja puhdistetaan, tasapainotetaan ja aktivoidaan. Hoitaja välittää omien käsiensä kautta valoenergiaa asiakkaan chakroihin, jolloin asiakkaan oma energiakeho tasapainottuu ja eheytyy. Kaukohoidossa energiaa välitetään maailmankaikkeuden energiakentän kautta. 

Monet ihmiset kokevat meditatiivisia tiloja tai syvää rentoutumisen tunnetta hoidon aikana. Myös tunteita voi purkautua hoidon aikana, esim. itkun kautta.

Se on hyvin yksilöllistä ja riippuu, kuinka paljon puhdistettavaa chakroissa on. Saadakseen pysyviä tuloksia voi ottaa esim. 2-3 hoitoa aina viikon välein.

Chakrapuhdistus ei ole parantamista. Kukaan muu kuin sinä itse ei voi parantaa sinua eikä kehoasi pysyvästi. 

Chakrapuhdistus ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa eikä se myöskään sisällä sairaanhoitoa eikä neuvontaa.

Kyllä voi, eläimilläkin on chakrat. Usein eläimet ottavat chakrapuhdistuksen mielellään vastaan. Eläimiä voidaan hoitaa myös kaukohoitona ja se onkin usein eläinten kohdalla paras tapa hoitaa.

Jos haluat chakrapuhdistuksen omalle lemmikillesi, niin kysy lisää: hannele@sielunlahja.fi

Katso myös: